ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

Την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη, στις 12.30 μ.μ., ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα και τις θέσεις της ΛΑΕ, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στην αίθουσα 6, «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.

Το πρόγραμμα του Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. την Τρίτη 13/9
Στις 5.00΄ μ.μ. ο κ. Παν. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και στις5.30΄ μ.μ. με τους εκπροσώπους του σωματείου Εργαζομένων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στις 6.00΄ μ.μ., ο Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. θα επισκεφθεί το περίπτερο της τιμώμενης χώρας Ρωσίας και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της
Ο κ. Λαφαζάνης μετά θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, τα περίπτερα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, της ΕΥΑΘ, του ΟΛΘ, του Σωματείου Παραπληγικών, της ΔΕΗ, του ΑΔΜΗΕ και της ΤραινΟΣΕ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.