Πλήθος κόσμου υπερασπίστηκε συμπολίτη μας ΑμΕΑ

Χαμός επικράτησε σήμερα το απόγευμα μέσα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου δεκάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης, από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, προσπάθησαν και τελικά κατόρθωσαν να κριθεί άγονος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας, ΑμΕΑ.
Η υπόθεση, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, αφορά Άτομο με Ειδικές Ανάγκες, ο οποίος χρωστάει επιχειρηματικό δάνειο 300.000 ευρώ, ενώ έχει και χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ. Λόγω της προηγούμενης δραστηριότητάς του, ως επιχειρηματίας, δεν μπορούσε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη. Το θέμα είναι ότι είναι ΑμΕΑ με ποσοστό 85% λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων από τη στιγμή που άρχισε να τον κυνηγάει η τράπεζα Πειραιώς, μία υπόθεση που τραβάει από το 2005, ενώ Άτομο με Ειδικές Ανάγκες είναι και ο γιος του!

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, ο άνθρωπος που ταλαιπωρείται με τις τράπεζες, πήρε δάνειο 300.000 ευρώ για να φτιάξει στούντιο για την ΕΡΤ, αλλά τελικά δεν πληρώθηκε και βρέθηκε να χρωστάει στις τράπεζες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.