Με έκδοση έγγραφης άδειας της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση στα νεότερα μνημεία της περιοχής, δύο (2) φορές την εβδομάδα, για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανωμένες ομάδες επισκεπτών, κατά τρόπο που να διασφαλίζεται η ελεγχόμενη κίνηση των πολιτών στο χώρο για την αποφυγή ατυχημάτων.

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ΤΕΘ με το οποίο μας πληροφορεί πως η συναίνεση της ΝΔΒΕ κατέστη δυνατή μετά ενέργειες που έκανε προς τον σκοπό αυτό η ίδια.

Συνεπώς θα μπορούν να επισκέπτονται όσοι το επιθυμούν, τα οχυρωματικά έργα και τον Φάρο του μεγάλου εμβόλου στην περιοχή του Μεγάλου Καράμπουρνου,  όταν διευθετηθούν και οι λεπτομέρειες επίσκεψης, που φαναταζόμαστε πως θα πρέπει να ανακοινωθούν.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.