Να λοιπόν που ο Δήμος Θερμαϊκού μετά τους τόσους αντιδημάρχους και συμβούλους, αποκτά τώρα και Εντεταλμένο Σύμβουλο….. «Καταγραφής» που θα…. ενημερώνει τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας!! Όσο για το πρόσωπο του νέου Ενταλμένου, αυτός θα είναι ο κ. Γιώργος Καριώτης που βλέπει επιτέλους να αποδίδουν οι πιέσεις του προς τη δημοτική αρχή για την ανάληψη κάποιας θέσης στη διοίκηση.

Πρόκειται ασφαλώς για παγκόσμια πρωτοτυπία του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη που εμπνεύστηκε τη σχετική απόφαση και την ανάρτησε στη «Διαύγεια». Δεδομένου ότι σύμφωνα με τα όσα ισχύουν δεκαετίες τώρα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δηλαδή τα τοπικά συμβούλια είναι αυτά που συγκεντρώνουν τα προβλήματα, τα αξιολογούν και στη συνέχεια τα προωθούν στο δημοτικό συμβούλιο και στη δημοτική αρχή για την επίλυσή τους.

Δυστυχώς στο δήμο Θερμαϊκού ο δήμαρχος κ.Μαυρομάτης επιχειρεί τώρα να το αντιστρέψει αυτό, καθώς προσπαθεί σ’ αυτά τα δύο και πλέον χρόνια που διοικεί το δήμο Θερμαϊκού να απονευρώσει, να αφυδατώσει και να ακινητοποιήσει τα τοπικά συμβούλια των οκτώ δημοτικών κοινοτήτων, για να μην ακούγεται η φωνή τους και να μην προβάλλονται τα αιτήματά τους, όπως συνέβη με την πρόσφατη υπόθεση παροπλισμού της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ν.Μηχανιώνας κ.Μένης Βαρσάμογλου.

Η απόφαση του κ. Μαυρομάτη για την τοποθέτηση του κ. Καριώτη στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου «καταγραφής», έχει ως εξής, χωρίς όμως να διευκρινίζεται εάν η θέση αυτή θα είναι αμοιβόμενη ή όχι:

«Ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Γεώργιο Καριώτη ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Θερμαϊκού, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και του αναθέτει, την καθημερινή συγκέντρωση και ιεράρχηση των τοπικών προβλημάτων καθημερινότητας, στις Δημοτικές Κοινότητές Αγίας Τριάδας, Νέων Επιβατών και Περαίας, ώστε να καταγράφονται και ακολούθως να ενημερώνονται έγκαιρα τόσο οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι όσο και οι Πρόεδροι των παραπάνω Δημοτικών Κοινοτήτων, με σκοπό την άμεση επίλυσή τους»

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Μαυρομάτης».


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.