Θεωρούμε αναμενόμενη την σημερινή επιστολή της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μηχανιώνας κας Μένης Βαρσάμογλου με την οποία επιχειρεί να μας πείσει για την αρμονική συνεργασία της χωρίς να αναφέρεται στις σχέσεις της με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη. Ούτε εκπλαγήκαμε  που η ίδια την χαρακτηρίζει ως ουσιαστική, εποικοδομητική και φιλική.
Φυσικά και θα δημοσιεύσουμε την επιστολή της, όπως το επιθυμεί.
Μετά από αυτό αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε επίσης και τις επιστολές της προς τον Δήμαρχο αλλά και προς τους δημοτικούς συμβούλους με τις οποίες "επικυρώνεται" αυτή η άριστη συνεργασία.
Τα συμπεράσματα είναι των δημοτών και των αναγνωστών του ακτιβιστή.
Να υπενθυμίσουμε ότι η επιστολή αυτή προσπαθεί να "απαλύνει" τις εντυπώσεις που προκάλεσε το πρόσφατο άρθρο μας Σε κρίση η παράταξη Μαυρομάτη – Έντονες διαφωνίες και έριδες

Η επιστολή της κας Μένης Βαρσάμογλου:
Ν.Μηχανιώνα, 04/10/2016
Αγαπητέ κ.Ιβάνοβιτς
    Με αφορμή όσα πρόσφατα δημοσιεύσατε σχετικά με την επιστολή που έστειλα ως Πρόεδρος της Ν.Μηχανιώνας, στο Δήμαρχο Θερμαϊκού κ.Γιάννη Μαυρομάτη, για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα, σας ενημερώνω ότι η συνεργασία μου με το Δήμαρχο παραμένει ουσιαστική, εποικοδομητική και φιλική.
    Επίσης, σας δηλώνω ότι παραμένω Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Μηχανιώνας και πρώτιστο μέλημά μου θα είναι πάντα οι ανάγκες της Τοπικής Κοινωνίας.

Με εκτίμηση,
Βαρσάμογλου Μελπομένη
Πρόεδρος Δ./Κ. Ν.Μηχανιώνας


Υ.Γ. Παρακαλώ για τη δημοσίευση της παρούσης

Η επιστολή της κας Βαρσάμογλου προς τον Δήμαρχο:




Η 2η επιστολή της κας Βαρσάμογλου προς τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους:



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.