Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο εισαγγελέας αντιμετώπισης εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, σύμφωνα με το οποίο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, φέρεται ότι επιβάρυνε τους δημότες του με 228.000 ευρώ για «αποζημίωση κατόπιν δικαστικής απόφασης», η οποία αφορούσε τον ίδιο. 

Ο εισαγγελικός λειτουργός ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου και στο πλαίσιο αυτό θα κληθεί ο δήμαρχος να καταθέσει ανωμοτί (ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης). 

Το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της απιστίας στην υπηρεσία, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.