Προγραμματική σύμβαση πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θερμαϊκού με σκοπό τη συνεργασία των δύο φορέων, ώστε να υλοποιηθεί το έργο «Συντήρηση τμημάτων ΕΠ.Ο.27 Θεσ/νικης-Μηχανιώνας στα διοικητικά όρια του Δήμου Θερμαϊκού -Ναυτική Σχολή» προϋπολογισμού 158.932,00 ευρώ,( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) με σκοπό τη συνεργασία των δύο φορέων για τη συντήρηση και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών τμημάτων της ΕΠ.Ο.27 που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θερμαϊκού.

Το έργο που θα διαρκέσει έξι μήνες περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση τμημάτων της Ε.Ο. 27 συνολικού μήκους 400μ, τμήματος της Ε.Ο.27 στην Κερασιά μήκους 410μ και της ναυτικής σχολής στην Νέα Μηχανιώνα. Οι εργασίες που προβλέπονται ως επί το πλείστον περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας πάχους 0,05m πάνω σε υφιστάμενη ασφαλτική στρώση.

Το έργο με προϋπολογισμό 158.932,00 ευρώ,( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) θα διατεθεί μέχρι του ποσού των 110.000 € από την Περιφέρεια και το επιπλέον πέραν των 110.000,00€ και μέχρι του ποσού των 158.932,00,00 € , από πόρους του Δήμου Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.