"Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται".
Κανόνας των μυστικών υπηρεσιών
Άρθρο του καθηγητή οικονομικών
Λιότσιου Σ.Βασίλη
                                                                                 
Πολλοί είναι αυτοί που τελευταία προσχωρούν στην θεωρία που θέλει την Ευρώπη να ισλαμοποιείται, μέσω της σχεδιασμένης (είναι φανερό πια) εισροής εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών σε αυτήν, υπό το πρόσχημα των πολέμων που η ίδια η Ευρώπη - με διαταγή και συνεργασία των ΗΠΑ - δημιουργεί και συντηρεί.

Μια πιο προσεκτική ματιά όμως - σύμφωνα με μια άλλη οπτική - αναδεικνύει ένα άλλο εφιαλτικό σενάριο το οποίο πρέπει να αναλυθεί προς σκέψη,στο βαθμό που η σοβαρότητά του δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, η αντιμετώπισής του υποτιμητικά ως… συνωμοσιολογία.

1ο ερώτημα : Η δημιουργία της "παγκόσμιας κυβέρνησης" (global government) που ο κύριος στόχος της είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, είναι πλέον ξεκάθαρο πως είναι το κεντρικό σχέδιο των "καλλιεργητών" του ανθρώπινου είδους που, μέσω πολέμων , ελεγχόμενων "φυσικών καταστροφών" σχεδιασμένων ασθενειών και φτωχοποίησης ,μέσω εσκεμμένων οικονομικών κρίσεων, εδώ και χρόνια υλοποιούν. Άρα, είναι δυνατόν να τους συμφέρει μια ενδεχόμενη "ισλαμοποίηση" που νομοτελειακά θα εκτοξεύσει τον ευρωπαϊκό πληθυσμό και όχι μόνο;

2ο ερώτημα : δεν είναι απορίας άξια και εξοργιστική συνάμα η ανοχή των διωκτικών αρχών απέναντι στην εγκληματικότητα και επιθετικότητα των μεταναστών σε ολόκληρη την Ευρώπη ; Τα περιστατικά που βλέπουμε καθημερινά να έρχονται στη δημοσιότητα, με καταγγελίες και βίντεο δεν αφήνουν καμία αμφιβολία . Γιατί λοιπόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο ; Γιατί οι μουσουλμάνοι μετανάστες χαίρουν σχεδόν ασυλίας από τους νόμους των ανελαστικών όπως ξέρουμε σε αυτά τα θέματα ευρωπαίων και μάλιστα απροκάλυπτα ; Γιατί σε τεμένη, που η Ευρώπη έφτιαξε γι΄αυτούς , ενώ αποδεδειγμένα γίνονται προσηλυτίσεις (από πράκτορες όπως φαίνεται) και κηρύγματα μίσους ενάντια στους ευρωπαίους, δεν επεμβαίνει κανείς ; Γιατί δε γίνεται λόγος από πλευράς συγκεκριμένων κομμάτων (βλέπε ΚΚΕ) λόγος ούτε καν για κίνδυνο από τους τεράστιους και αβάσταχτους οικονομικά αριθμούς των μεταναστών ;

3ο ερώτημα : γιατί δεν προκαλούν κινητοποίηση των αρχών τα όπλα που ύποπτες ΜΚΟ και άλλες καλυπτόμενες οργανώσεις, έχει αποδειχθεί ότι προσπαθούν να περάσουν σε χώρες όπου υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί μεταναστών και γιατί τα ΜΜΕ σιωπούν ;

4ο ερώτημα : γιατί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κυρίως από το διαδίκτυο δεν ακούγονται οι φωνές των μετριοπαθών μουσουλμάνων παρά μόνο των φονταμεταλιστών ; Πως είναι δυνατόν οι βορειο-ευρωπαίοι (κυρίως) πολίτες που βοήθησαν και αγκάλιασαν τους μετανάστες, που τους έδωσαν ψωμί και στέγη, να στοχοποιούνται και να γίνονται αντικείμενα μίσους από πλευράς μεταναστών ; Συμβαίνει κάτι τέτοιο, ή είναι εσκεμμένα, μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία αναπαράγονται στα ΜΜΕ από συγκεκριμένα κέντρα, με στόχο την ενοχοποίηση του μουσουλμανικού στοιχείου συλλήβδην ;

5ο ερώτημα : δεν σας φαίνεται ύποπτο το ότι η εισβολή αυτή εκατομμυρίων ανδρών σε "πολεμική ηλικία", από άσχετες χώρες που δεν υπάρχει πόλεμος συνδυάστηκε με την οικονομική κρίση που μόνο την Ευρώπη πλήττει ; Και κάτω από αυτό το πρίσμα, γιατί κανένας μα κανένας (!?) δεν κατευθύνθηκε σε πλούσιες ομόθρησκες χώρες όπου δεν υπάρχει κρίση και υπάρχουν παράλληλα υποδομές από την εποχή του πολέμου στον κόλπο (βλέπε Σαουδική Αραβία) ?

6ο ερώτημα : γιατί ενώ αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν πόροι ώστε να φιλοξενηθούν τόσοι μετανάστες, η Ευρώπη της "αλληλεγγύης" ,προσπαθεί εξόφθαλμα να τους εγκλωβίσει στις χώρες της μεσογείου, που πλήττονται περισσότερο (για να μην πω αποκλειστικά) από την κρίση ; Και γιατί οι ηγεσίες των χωρών αυτών "δεν το βλέπουν" και σχεδόν το αποδέχονται ;

Φοβάμαι λοιπόν πως το σχέδιο που αχνά πλέον διαφαίνεται δεν είναι να ισλαμοποιηθεί η Ευρώπη ,αλλά να σφαγιαστούν οι μουσουλμάνοι μέσα σ΄αυτήν, σηματοδοτώντας την απαρχή του τρίτου όχι απλά παγκόσμιου, αλλά και ασύμμετρου μη χαρτογραφημένου θρησκευτικού πολέμου, που δεν θα απέχει και πολύ από έναν εμφύλιο ,αφού θα επιχειρηθεί από τις ίδιες τις εξαγορασμένες κυβερνήσεις να εξελιχθεί σε τέτοιον.

Αυτό που θέλει διακαώς εδώ και χρόνια η νέα τάξη πραγμάτων και οι επιστάτες της, είναι πάντα ένα σοβαρότατο γεγονός, που θα προκαλέσει τόσο χάος, που μόνο η δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης τάχα θα μπορεί να λύσει.

Το σχέδιο που εξελίσσεται θα βάλει τους μετανάστες να στοιβάζονται σε γκέτο κάτω από άθλιες συνθήκες, αποτέλεσμα του οποίου θα είναι οι βίαιες αντιδράσεις και με προβοκάτσιες εναντίον τους ,η δημιουργία μίσους μεταξύ των ντόπιων κατοίκων και των μεταναστών που θα φαντάζουν απόλυτη απειλή που πρέπει να εξαλειφθεί. Η άνοδος παράλληλα του εθνικισμού στην γηραιά που δεν είναι τυχαία, θα ενισχύσει το μίσος και τελικά τις "ακραίες" λύσεις.

Η περιγραφή όμως του πολέμου αυτού, είναι κάτι παραπάνω από τρομακτική και ξεπερνά κάθε άλλη παρελθόντων πολέμων ! Καταρχάς, στο βαθμό που θα πρόκειται για θρησκευτικό κατ΄ουσίαν πόλεμο, αυτό και μόνο, τον κάνει ιδιαίτερα αιματηρό, φανατικό και απάνθρωπο όπως η ιστορία διδάσκει. Το χειρότερο όμως είναι πως δύσκολα περιγράφεται και δύσκολα διαφαίνεται ο "εχθρός".

Το σενάριο των εξαθλιωμένων μεταναστών που ζώντας σε συνθήκες απάνθρωπες, εξοργισμένοι επιτίθενται σε ευρωπαίους τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους μιας και άλλα τους υποσχέθηκαν ΜΚΟ και πράκτορες και άλλα τους έδωσαν, θα απαντηθεί με βία και ίσως όπλα από τους πολίτες . Όμως οι αριθμοί ,η ηλικία, η αξία της ζωής πολιτισμικά στο μυαλό των μεταναστών και η αποφασιστικότητά τους όπως έχουμε δει, δεν καθιστά εύκολη και αναίμακτη αυτήν την αντιμετώπιση η οποία θα εξελιχθεί σε σφαγή, αν με οποιονδήποτε τρόπο αποκτήσουν αμφότεροι πρόσβαση σε όπλα !

Από την άλλη, το ενδεχόμενο "αλληλέγγυοι", μισθοφόροι, βλάκες και μέλη δήθεν ΜΚΟ να συνταχθούν με τους "καημένους" μετανάστες δημιουργώντας μια "ασπίδα προστασίας", από "φασίστες" ομοεθνείς τους, δεν είναι φανταστικό και καθιστά το όλο πεδίο εντελώς εμφυλιακό και απρόβλεπτο ! Αναβάθμιση του εφιαλτικού αυτού σεναρίου σε εφιαλτικότερο, είναι το ενδεχόμενο να ξεσηκωθεί από προβοκάτσια, ή επίθεση ευρωπαίων "αγανακτισμένων" ή "εθνικιστών" και το μετριοπαθές κομμάτι των μουσουλμάνων που κατά εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη.

Στην άλλη μεριά του κάδρου, η σφαγή αυτή στην Ευρώπη, που για τρίτη φορά θα αποτελέσει το θέρετρο ενός γενικευμένου πολέμου, δεν θα αφήσει αμέτοχες τις μουσουλμανικές χώρες και τους θύλακές τους στις χώρες ανά τον κόσμο προκαλώντας χάος.

Δε χρειάζεται άλλη περιγραφή για να κατανοήσει κάποιος το πόσο εφιαλτικά επικίνδυνο είναι αυτό το σενάριο το οποίο αν τελικά επαληθευτεί, θα αφήσει πίσω του εκατόμβη θυμάτων, μια Ευρώπη κατεστραμμένη με εντελώς διαφορετική πληθυσμιακή σύνθεση και πάντως πιο εθνικιστική, μετακινήσεις πληθυσμών, επιστροφή σε εποχές σταυροφοριών και θρησκευτικού μίσους και αγεφύρωτο σχίσμα μεταξύ χριστιανισμού και μουσουλμανισμού, αν δεν δημιουργήσει παγκόσμιο πόλεμο.

Κάπου εδώ θα εμφανιστεί μια πρωτοβουλία από τους παγκόσμιους εγκληματίες (βλέπε τραπεζίτες) που θα ενδυθούν πάλι την τήβεννο του προστάτη της ανθρωπότητας και της παγκόσμιας ειρήνης και θα προωθήσουν τη "μόνη λύση" που μπορεί να σταματήσει το μεγαλειώδες πρόβλημα και δεν είναι άλλη, από μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα προωθήσει μια σειρά "καινοτομιών" στη ζωή των ανθρώπων της γαίας, με συμφωνία των θρησκειών και κυβερνήσεων που θα τη στηρίζουν. Το επιχείρημα που θα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την "ανάγκη" παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι ότι οι συνθήκες θα διαφέρουν κατά πολύ από αυτές των δυο παγκοσμίων πολέμων, καθώς εκεί είχαμε έναν ξεκάθαρο και γνωστό εχθρό ενώ τώρα η κατάσταση είναι κατά πολύ δυσκολότερη και συνθετότερη.

Από κει και πέρα αρχίζει ο απόλυτος εφιάλτης για το ανθρώπινο είδος και τις δημοκρατικές και ατομικές ελευθερίες, απέναντι στον οποίο η κόλαση του Δάντη θα μοιάζει παιδική χαρά .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.