Μετά από τον θόρυβο και τις αντιδράσεις των κατοίκων , και με αρκετή καθυστέρηση εκδόθηκε δελτίο τύπου που προσπαθεί να τους καθησυχάσει αποδίδοντας τις διπλοχρεώσεις σε προηγούμενες ανεξόφλητες οφειλές.

Το δελτίο τύπου:
Μετά από ανακριβείς καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού διπλοχρεώνει καταναλωτές. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε όλο το καταναλωτικό κοινό ότι:
Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού εξέδωσε λογαριασμούς για τις περιοχές Άνω Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας με χρέωση των δύο πρώτων τετραμήνων για το έτος 2016, σε ενιαία αποστολή αλληλογραφίας. Τα δύο τετράμηνα αφορούν τις περιόδους από 1-1-2016 έως 30-4-2016 και από 1-5-2016 έως 31-8-2016.
Στο πεδίο του λογαριασμού που ονομάζεται ανεξόφλητος λογαριασμός, το ποσό αφορά το πρώτο τετράμηνο του 2016, ενώ στο σύνολο του λογαριασμού, το ποσό αφορά και τα δύο τετράμηνα.
Τυχόν μεγαλύτερο ποσό στο πεδίο ανεξόφλητοι λογαριασμοί (εκτός του ποσού του Α΄ τετραμήνου 2016) μπορεί ν' αφορά και ανεξόφλητες οφειλές προηγούμενων περιόδων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.