Η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού, καταγγέλλει ότι, όπως όλα δείχνουν, στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ενταθεί η επίθεση ενάντια στα λαϊκά νοικοκυριά με την προώθηση της διαδικασίας κατασχέσεων λαϊκών κατοικιών. Με βάση αυτή τη διαπίστωση  και στα πλαίσια των αγωνιστικών δράσεων του 2016-2017,
αποφάσισε την συγκρότηση επιτροπής αγώνα και άμεσης δράσης για την οργάνωση της πάλης ενάντια στις κατασχέσεις λαϊκής κατοικίας.
Για την καλύτερη ενημέρωση όλων, διοργανώνει συγκέντρωση – συζήτηση
την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη και ώρα 19.00 στο ΚΑΠΗ Νέων Επιβατών
Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει εξειδικευμένος νομικός που θα ενημερώσει για το νομικό πλαίσιο άμυνας κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση-πρόσκληση της Λαϊκή Επιτροπής:


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Καθώς τα αντιλαϊκά μέτρα που τσακίζουν το εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών νοικοκυριών συνεχίζονται, καθώς η ανεργία και οι μισθοί πείνας γίνονται θηλιά στο λαιμό κάθε εργαζόμενου – άνεργου – συνταξιούχου, όλο και περισσότερα νοικοκυριά θα βρίσκονται αντιμέτωπα με το ενδεχόμενο της κατάσχεσης , καθώς τα εισοδήματά μας δε φτάνουν να καλύψουν όχι τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες , αλλά ούτε τις βασικές ανάγκες των οικογενειών μας.
Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι , οι αυτοαπασχολούμενοι , οι συνταξιούχοι της χώρας μας δεν είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ όλα αυτά τα χρόνια, για να στηρίξουν τη κερδοφορία του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του σε περίοδο βαθιάς , παρατεταμένης καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.
Μ’ αυτό το σκεπτικό και με σύνθημα :
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ δηλώνει πως θα αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις της σε κάθε προσπάθεια κατάσχεσης λαϊκής κατοικίας. Καλεί όλους να στρατευτούν στο πλευρό της αντιστεκόμενοι. 
Οργανώνουμε ενημερωτική εκδήλωση την:
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ώρα 19:00
Στο ΚΑΠΗ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Θα μιλήσει νομικός, και θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τη διαδικασία των κατασχέσεων, τα νομικά δικαιώματα των οφειλετών και τη θέση της Λαϊκής Επιτροπής για την ανάγκη αντίστασης και παρεμπόδισης κάθε προσπάθειας κατάσχεσης λαϊκής κατοικίας.

Τηλέφωνα ειδοποιήσεων της Λαϊκής Επιτροπής:
Περαία                             6906637791
Αγ. Τριάδα                       6949517357
Ν. Επιβάτες                      6933483435
Αγγελοχώρι                      6986708982
Κερασιά                            6976455163
Μηχανιώνα                       6977000181
Επανομή                           6946331256

Μεσημέρι                         6976421637
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.