Για 3η συνεχόμενη χρονιά και με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Δήμο Θερμαϊκού, με τη συμβολή του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη, τόσο στην Περαία, όπου την παράσταση έκλεψε, με αστείρευτο κέφι, το συγκρότημα των IMAM BAILDI, όσο και στη Ν. Μηχανιώνα και στην Επανομή, με δρώμενα που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε όλες τις γλώσσες, μουσική, χορό και τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις (΄΄Δον Καμίλο’’, ‘’Φρικαντέλα’’), μιούζικαλ (‘’Αρταβάν ο 4ος μάγος’’, ΄΄’Αθλιοι’’), μουσικοκινητικά παιχνίδια με clown και ζογκλέρ από την ομάδα ‘’Ανεμοσκορπίσματα΄΄, Ζυμαροπαιχνίδια, Bazaar, Συναυλία Φιλαρμονικής, άναμμα φανών με προσφορά κρασιού, φασολάδας και άλλων εδεσμάτων, που όλες αυτές οι δράσεις έδωσαν ομορφιά ψυχής και γαλήνη αγάπης για όλη την οικογένεια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με μουσικοχορευτικές παραστάσεις και άλλες δράσεις μέχρι και το Σάββατο 31-12-16.

Για τις ‘’Αστρογειτονιές’’ ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Οι ‘’Αστρογειτονιές’’ είναι πλέον θεσμός για το Δήμο μας. Είναι παράδοση, γιατί επιλέγουμε το καλό για να σηματοδοτήσει τις Άγιες Μέρες που έρχονται. Είναι χαρά και ευχάριστες σκέψεις γι’ αυτό που προσδοκούμε ή για να θυμηθούμε όμορφες παρελθούσες στιγμές. Είναι ελπίδα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Μα πιο πολύ εκφράζουν αγάπη. Αυτή η μαγική λέξη που χαρίζει δημιουργία, νοηματοδοτεί τη ζωή, δένει τους ανθρώπους, υπομένει, συγχωρεί και αγκαλιάζει στοργικά όλους. Με σημαία μας όλα τα παραπάνω, με ζεστασιά και μεράκι από τους υπέροχους χορηγούς μας και εθελοντική προσφορά, διοργανώθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συνδημότες μου υγεία, ευδοκία, ομορφιά ψυχής και γαλήνη αγάπης και ας θυμηθούμε ότι όλη η ομορφιά και η χαρά της ζωής δε βρίσκεται στα πράγματα, βρίσκεται μέσα μας».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.