Τα καλά να λέγονται.... Και ιδιαίτερα όταν αφορούν τη ζωή και εκδηλώσεις μαθητών αλλά και σχολείων του Δήμου μας.

1ο ΓΕΛ Μηχανιώνας

+
Στο Λύκειο Μηχανιώνας δημιουργήθηκε ομάδα Ραδιοφώνου που εκπέμπει διαδικτυακά. Οι ανήσυχοι και δημιουργικοί μαθητές του σύστησαν web radio το οποίο εκπέμπει ζωντανά μουσική.
Αλλα δεν σταμάτησαν εκεί ....  Αφού το σχολείο τους το 1ο ΓΕΛ συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που έγινε το Σάββαατο 10 Δεκεμβρίου στο ΝΟΗΣΙΣ, η ομάδα Ραδιοφώνου κάλυψε με ζωντανή 4ωρη σύνδεση το event. Και μάλιστα με ζωντανές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του συνεδρίου.


Μάλιστα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕ.Λ. Νέας Μηχανιώνας, μένοντας πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, δοργανώνουν και φέτος χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο. 
Και εκτός αυτού έχουν στήσει και Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο στην Πλατεία της Μηχανιώνας με κατασκευές των μαθητών. Μας περιμένουμε όλους  για να διαλέξουμε από μία μεγάλη γκάμα νέων κατασκευών, στολιδιών, κοσμημάτων , σπιτικών λικέρ και ειδών δώρου. 

2ο Γυμνάσιο Περαίας


Αν υπήρχε βραβείο πρωτοτυπίας χριστουγεννιάτικου στολισμού (ιδέα προσφέρουμε, κανείς ας την οικειοποιηθεί από τον Δήμο) σίγουρα αυτό θα έπρεπε να δοθεί στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας. Οι καθηγητές και οι μαθητές του μας εξέπληξαν ευχάριστα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στολίσει σην είσοδο του σχολείου. 


Φρόντισαν να μαζέψουν αφρόξυλα (γυαλόξυλα τα λέμε εμείς) που ξέβρασε στις παραλίες τις Περαίας η θάλασσα, κι αφού τα επεξεργάστηκαν, τα στόλισαν και δημιούργησαν τον καλύτερο και εντυπωσιακότερο στολισμό. Προσθέτουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας

Μια όμορφη γιορτούλα διοργανώθηκε το Σάββατοστο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Τριάδας. Μια γιορτή που συνέδραμαν αρκετοί - χωρίς τυμπανοκρουσίες που συνήθως γίνονται -  όπως οι μαθητές, ο Σύλλογος γονέων του σχολείου, η θεατρική ομάδα Φύρδιν - Μίγδην αλλά και η τοπική κοινότητα Αγίας Τριάδας.

Τα παιδιά ζωγράφισαν,έγραψαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, στολισαν με χειροποίητα στολίδια το δέντρο της αυλής,ψυχαγωγήθηκαν με θεατρικό παιχνίδι, ξεφάντωσαν με την πινιατα και κεράστηκαν από τον μπουφέ!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.