Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν και στον Θερμαϊκό δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση αλλά και στη θέρμανση πολλών κατοικιών όπως και ολόκληρων περιοχών. Αποτυπώνεται έτσι με τον πιο σκληρό τρόπο η απρονοησία και η ανετοιμότητα τόσο των νοικοκυριών όσο και της κρατικής μηχανής να αντιμετωπίσουν μια παρατεταμένη χρονικά έκταση παγετού.

Μεγάλη βάβη όμως προέκυψε και στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Μεσημερίου με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΘ να αναγκαστεί να εκδώσει το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η ΔΕΥΑΘ ανακοινώνει ότι συνεπεία των συνεχιζόμενων τις τελευταίες ημέρες χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, προέκυψε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό σωλήνα υδροδότησης του Δ.Δ. Μεσημερίου, με συνέπεια να υπάρχει πρόβλημα υδροδότησης της Κοινότητας για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 10.1.2017. Ήδη τα τεχνικά συνεργεία της Υπηρεσίας εργάζονται για την κατά το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ζημίας και την ομαλή υδροδότηση του Μεσημερίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.