Επειδή πολλοί συμπολίτες μας ρωτούν (κι ως αυτή την ώρα δεν έχει εκδοθεί ενημερωτικό δελτίο από τον Δήμο) αν θα λειτουργήσουν αύριο 16/1 τα σχολεία στον Θερμαϊκό απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο της Α'βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Αντώνη Ζαβέρκο.
Μας διαβεβαίωσε πως μετά από τιτάνια τριήμερη προσπάθεια των συνεργείων οι βλάβες στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης των 18 σχολικών κτιρίων έχουν αποκατασταθεί  (σπασμένες και παγωμένες σωληνώσεις, κατεστραμμένοι κυκλοφορητές κλπ).
Απομένουν δύο σχολικά κτιριακά συγκροτήματα ( του Αγγελοχωρίου και του Μεσημερίου) τα οποία όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Ζαβέρκος θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος της ημέρας.
Άρα καλά τα νέα για τα δημοτικά σχολεία που είναι πανέτοιμα να επαναλειτουργήσουν μετά από τρεις εβδομάδες. Πιστεύουμε ότι έχουν ανάψει τα καλοριφέρ ώστε οι χώροι να υποδεχθούν σε ικανοποιητικές θερμοκρασίες τους μαθητές μας.

Δεν έχουμε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου.
Γνωρίζαμε πως τουλάχιστον στα 6 από τα 11 συγκροτήματα είχαν να αντιμετωπιστούν σοβαρές ζημιές. Πιστεύουμε να αποκατασταθούν έγκαιρα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Να φέρουν μπουκαλάκια με νερό απ΄το σπίτι οι μαθητές ή δεν χρειάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.