του ακτιβιστή

Γνωρίζαμε για τις έριδες που έχουν δημιουργηθεί στην δημοτική ομάδας της διοίκησης στον Δήμο Θερμαϊκού. Είχαμε γνώση των κακών σχέσεων επικοινωνίας (ή μη επικοινωνίας) του Δημάρχου με στελέχη της διοίκησης. Είχαμε καταγράψει τις αποχωρήσεις ή απομακρύνσεις στελεχών τους προηγούμενους μήνες. Είχαμε γίνει αποδέκτες των οξυμένων σχέσεων μεταξύ μελών των διοικήσεων σε δημοτικές εταιρείες και επιχειρήσεις που έφτασαν  ακόμα και σε επίπεδο έντονων προστριβών. Έχουμε πληροφορηθεί την πρόθεση αντιδημάρχων να παραιτηθούν λόγω της δυσχερούς συνεργασίας με συναδέλφους τους αλλά και με τον επικεφαλής δήμαρχο.
Αλλά ομολογούμε πως δεν διαπιστώσαμε πιθανότητα διάσπασης της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης «Karfitsa», προς διάσπαση οδηγείται η παράταξη «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη, καθώς  πρόκειται να αποχωρήσει μία ομάδα στελεχών που σήμερα πρόσκεινται στη διοίκηση του Δήμου, για να δημιουργήσει νέα παράταξη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σημοσίευμα: «Ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες ο δήμος Θερμαϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τρίμηνο του 2017 θα ανακοινωθεί η δημιουργία νέας παράταξης που θα απαρτίζεται από νυν στελέχη της παράταξης του δημάρχου».

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.