Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στήν ετήσια κοπή πίτας του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 20.00 στήν ψαροταβέρνα 'ΑΝΕΜΟΣ' στήν παραλία Αγ.Τριάδος του Δήμου Θερμαικού για να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια της ομάδας!!!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσεις θα τιμηθούν παλιά και νέα μέλη,φίλοι εθελοντές αλλά ομάδες και φορείς που ήταν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης η καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα απο τους χορηγούς μας που στέκονται αρωγοί δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.!!!!!!!!!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης για όσους επιθυμούν να παραμείνουν μαζί μας (προαιρετικά) θα ακολουθήσει γέυμα με μενού επιλογής (ψάρι η κρέας),σαλάτα,ποτό, με ζωντανή μουσική και χορό μόνο με 13 ευρώ το άτομο.!!

Η παρουσίας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.!!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.