Σαν ένα παμπάλαιο όχημα που αντί να βαδίζει προς τα εμπρός, τρέχει συνεχώς με την όπισθεν, παρομοίασε τη διοίκηση Μαυρομάτη στο δήμο Θερμαϊκού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», ασκώντας, κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού για τον απολογισμό πεπραγμένων έτους 2016, σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τα λάθη και τις παραλείψεις της.

«Υπόσχονταν προεκλογικά ο κ. Μαυρομάτης αντιστροφή προς τα εμπρός και αντί γιαυτό, βλέπουμε τη διοίκησή του να έχει επιβιβαστεί σε ένα όχημα που τρέχει συνεχώς με την όπισθεν», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας». Ενώ σχολιάζοντας την δίωρη και πλέον ομιλία-ποταμό του δημάρχου Θερμαϊκού κατά τη λογοδοσία του, σχολίασε σκωπτικά: «Άκουγα τόσες ώρες τον δήμαρχο Θερμαϊκού να αραδιάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να απαριθμεί εκατοντάδες έργα, κι’ άρχισα προς στιγμή να αναρωτιέμαι μήπως βρίσκομαι σε άλλο Δήμο, σε άλλη χώρα, σε άλλο πλανήτη».

Στην ομιλία του που διακόπηκε και τη φορά αυτή από τις παρεμβάσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο Σπύρος Κουζινόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του Θερμαϊκού, επισήμανε την αδιέξοδη πολιτική του δημάρχου κ. Μαυρομάτη και της ομάδας του και ζήτησε την αλλαγή πορείας, καθώς όπως είπε, η δημοτική αρχή με την πορεία που ακολουθεί σπρώχνει το δήμο Θερμαϊκού κατευθείαν στα βράχια.

Μετά τη λογοδοσία του δημάρχου Θερμαϊκού, και τις σύντομες παρεμβάσεις των επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων, πήραν το λόγο μερικοί από τους δημότες που άντεξαν την πεντάωρη σχεδόν διαδικασία, για να σταθούν σε επιμέρους προβλήματα και να παρουσιάσουν και προτάσεις για την επίλυσή τους. Οι δημότες που πήραν το λόγο ήταν ο μηχανολόγος-μηχανικός Γιώργος Χατζηδημητρίου, ο εκπρόσωπος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, Ντίνος Χαραλαμπίδης, ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, Χρήστος Ιβάνοβιτς, ο υδραυλικός Θελόφιλος Γιουλδούρης, ο δημότης από το Μεσημέρι Σάββας Πασχαλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Θοδωρής Ζδούκος.


Λόγω του περασμένου της ώρας αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις τους, καθώς επίσης περίληψη της ομιλίας του δημάρχου κ. Μαυρομάτη και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, θα παρουσιάσουμε σε νεότερες αναρτήσεις μας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.