Στις 13 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης Κος Μανδρίνος Ιωάννης , ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Κος Μαυρομάτης Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και ανάπτυξης Κος Μήλιος Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κος Μπίρος Θωμάς, εκπρόσωποι από τις Δημοτικές Κοινότητες Περαίας-Ν.Επιβατών-Αγίας Τριάδας, εκπρόσωποί από την Τουριστική επιχείρηση Θερμαϊκού Α.Ε. , δημοτικοί σύμβουλοί, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του Κου Τσαμασλή Γεωργίου καθώς και εκπρόσωποι από το Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Μηχανιώνας.

Τέθηκαν προς την διοίκηση θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες εστίασης όπως καθαριότητα-ηλεκτροφωτισμός-θαλάσσια συγκοινωνία-οδικό δίκτυο-τουριστική ανάπτυξη-οργάνωση foodfestival –κανόνες χρήσης κοινοχρήστων χώρων και αιγιαλού και πολλών άλλων.

Επίσης κατατέθηκαν και πλήθος προτάσεων για την αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου Θερμαϊκού.

Τέλος κατατέθηκε πρόταση για την δημιουργία νέου φορέα με την ίδρυση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, στον οποίον θα συμμετέχουν όλος ο επιχειρηματικός κόσμος  του Δήμου ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Θερμαϊκού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΦΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                         ΜΥΡΒΑΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Καλά έκαναν και έθεσαν τα προβλήματα στον Δήμο, αλλά αν θυμάμαι καλά, το χρέος προς τον Δήμο από ταβέρνες και καφετέριες στην δεύτερη τετραετία του Αλεξανδρή, ανερχόταν σε 1.800.000 ευρώ.
    Τι έγινε έκτοτε ξέρει κανείς να μας πει; Μεγάλωσε το φέσι ή τα ξεπλήρωσαν μέχρι το τελευταίο ευρώ για να "ζητάνε" παροχές τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.