Σας κάνουμε γνωστό, (σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Η.) ότι αύριο Παρασκευή 31/3/2017 έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής, λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.
Συγκεκριμένα, οι διακοπές αφορούν:
Από 08.00’ έως 13.00΄ τους καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού Β. Κωνσταντίνου, από την οδό Αγ. Αργυρίου – 28ης Οκτωβρίου – Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου – Πεζόδρομος κ.λ.π.
Από 10.30΄έως 12.00΄ τους καταναλωτές που βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία – ΚΑΠΗ – Αγορά κ.λ.π.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.