του ακτιβιστή

Ο εφιάλτης επιστρέφει μετά από 8 μήνες για τους περιοίκους, καθώς όλα δείχνουν ότι ο δρόμος στην παραλία των Ν. Επιβατών, κοντά στο mamabloom, οικοπεδοποιείται.
Συρματόπλεγμα τοποθετήθηκε από τον "ιδιοκτήτη του δρόμου", με το οποίο σταματά την διέλευση των κατοίκων και μάλιστα με την προειδοποίηση ότι, σύμφωνα με πινακίδα που αναρτήθηκε,  οποιαδήποτε παραβίαση και διέλευση κατοίκων θα "αντιμετωπίζεται κατά νόμω". Και έχει ρίξει και χαλίκι προκειμένου προφανώς να ξαναχτιστεί τοιχίο.


Οι κάτοικοι πλέον είναι εξοργισμένοι. Μιλάνε για παρελκυστική τακτική του δήμου που άλλα τους υποσχέθηκε, όταν γκρεμίστηκε το αρχικό τοιχείο που είχε υψώσει ο ιδιοκτήτης τον περασμένο Σεπτέμβρη, και άλλα φαίνεται πως πράττει. Κινούν διαδικασίες ώστε να αποτρέψουν την παράλογη αυτή "καταπάτηση και κατάργηση δημόσιου δρόμου" όπως λένε μετά από επαφές με νομικούς συμβούλους στους οποίους έχουν αποταθεί.



Το ιστορικό της παράξενης αυτής ιστορίας εδώ:

Χτίσανε δρόμο με έγκριση της πολεοδομίας και με αγορά του από τον δήμο Θερμαϊκού (φωτο)

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις υποσχέσεις της διοίκησης για το τι θα γινόταν ΑΜΕΣΑ και τι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.