Με πρωτοβουλία της Πολυεθνικής Δύναμης Κοσοβοπεδίου (KFOR) θα διοργανωθεί στην Πρίστινα το ’’ Διεθνές Καλοκαιρινό Φεστιβάλ ’’ από 29 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2017, με σκοπό την τουριστική και ιστορική προβολή των Εθνών που συμμετέχουν στην KFOR.

Ο Δήμος Θερμαϊκού δια της ΤΕΘ Α.Ε. θα συμμετάσχει και θα διανείμει υλικό προβολής του τόπου μας, με την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη της 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΤΕΘ, πιστεύει ότι η συμμετοχή της στην προαναφερθείσα εκδήλωση, σε μια ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων, θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ας ελπίσουμε κι εμείς πως τα ορατά αποτελέσματα θα είναι μεγαλύτερα από παλαιότερες ενέργειες προσέλκυσης τουριστών από την Ιορδανία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.