του ακτιβιστή

Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει πουθενά αλλού, εκτός από τον Θερμαϊκό, κατασκευή γέφυρας που να ενώνει ιδιωτικές οικοδομές, πάνω από δημόσιο δρόμο.
Ούτε φυσικά μπορούμε να κρίνουμε, λόγω γνώσεων, αν είναι νόμιμο, παράνομο ή έστω παράτυπο ....
Απλά καταγράφουμε ότι αυτό συμβαίνει στους Ν. Επιβάτες, σε ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Ούτε αναζητούμε υποχρεωτικά την γνωστοποίηση από φίλους, κάποιας ανάλογης περίπτωσης που δεν γνωρίζουμε, και που θα ήταν φυσικά καλοδεχούμενη.

Ο σκοπός  της σημερινής ανάρτησης έχει να κάνει με τον ενδεχόμενο κίνδυνο πλημμυρών, που δεν μπορούν να αποκλειστούν για φέτος.
Και επειδή θρηνήσαμε θύματα και καταστροφές πέρσι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δημοτική αρχή και κάτοικοι.
Οι φωτο που παραθέτουμε (έχουν ληφθεί λίγες μέρες πριν) και δείχνουν το "έμφραγμα" στην λεκάνη απορροής ενός από τα ρέματα που περνά μπροστά από  το ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ.


Προφανώς λόγω αδιαφορίας - εικάζουμε πως υπεύθυνοι γι' αυτό είναι οι εργολάβοι κατασκευής της νέας πτέρυγας - έχει φραχθεί, με μπάζα και διάφορα άλλα οικοδομικά υλικά, ο ούτως ή άλλως στενότατος αγωγός που στραγγίζει ένα από τα μεγάλα ρέματα της περιοχής των Ν. Επιβατών.
Εφιστούμε την προσοχή σε κάθε υπεύθυνο και με την ευκαιρία καλούμε τους συνδημότες μας να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ανάλογες περιπτώσεις για να μην προκύψουν συνέπειες παρόμοιες με αυτές της 6ης και 7ης του περασμένου Σεπτέμβρη.

Το "έμφραγμα" πρέπει τάχιστα να αναταχθεί

Λίγο πιο πάνω ο αγωγός είναι πλήρως ελεύθερος





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Σιγά το πράγμα ...Στην Μηχανιώνα έχει εκδοθεί άδεια καφετέριας σε ...ναυάγιο στο αλιευτικό καταφύγιο ,με τοπογραφικό να δείχνει οικόπεδο εντός της θάλασσας ,το οποίο παίρνει ρεύμα από την στεριά με ένα ...σχεδόν υποβρύχιο καλώδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.