Είναι πραγματικά δύσκολο όταν ένας γονιός αποχωρίζεται για πρώτη φορά το βλαστάρι του και το εμπιστεύεται στα χέρια παιδαγωγών σε κάποιο παιδικό σταθμό. Πάντοτε ενδόμυχα ανησυχεί. Και μπορεί να είναι αυτονόητο πως όλοι  κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, πόσο μάλλον οι παιδαγωγοί που καλούνται να δώσουν ουσιαστικά την πρώτη αγωγή (χωρίς να υποβαθμίζεται η αγάπη, στα παιδιά μας), αλλά η έκφραση ευχαριστιών προς αυτούς από γονείς έχει νομίζουμε πάντοτε ιδιαίτερη αξία.
Με μια τέτοια επιστολή αναγνωρίζεται η προσφορά του προσωπικού του Δημαράκειου Παιδικού Σταθμού Νέας Μηχανιώνας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω κι εγώ, έστω και μεταχρονολογημένα από αυτόν τον ιστότοπο, για την φροντίδα, γνώσεις κι αγάπη που προσέφεραν και στα δικά μου παιδιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Λένε ότι τα παιδιά μας παίρνουν από τους γονείς, το σχολείο, και την κοινωνία. 
Όσον αφορά το Δημαράκειο Παιδικό Σταθμό Νέας Μηχανιώνας που φοιτούν τα παιδιά μας στην προσχολική τους ηλικία θέλουμε ως γονείς κάνοντας την αποτίμιση της χρονιάς να ευχαριστήσουμε δηλώνοντας ότι οι δασκάλες όπως επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό που όλη τη χρονιά φρόντιζαν και επιμελούνταν τα παιδιά μας, είναι αφενός μεν άρτια εκπαιδευμένες και επιτελούν λειτούργημα, αφετέρου δε το φιλότιμο και ο υπερβάλλων ζήλος τις χαρακτηρίζει με συνέπεια τα παιδιά μας να απόλαυσαν μία υπέροχη χρονιά παίρνοντας ουσιαστικά εφόδια για την επόμενη σχολική χρονιά. 
Το χαμόγελό τους, ο ζήλος τους, η επιμονή και υπομονή τους περίσσεψαν και τα παιδιά μας φόρτωσαν γνώσεις και καλές συνήθειες. 
Εμείς δε ως γονείς νιώθουμε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στο Δημαράκειο παιδικό σταθμό και αυθόρμητα μέσα απ'την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν και αυτές αρωγοί στο σωστό μεγάλωμα των παιδιών μας, που ως γονείς επιδιώκουμε και εμείς στο σπίτι. 
Εν όψη και της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει σε λίγες μέρες ευχόμαστε να είναι επωφελής και εξίσου δημιουργική για τα παιδιά μας.


Οι γονείς του τμήματος προνηπίων 2016-2017.

* Η φωτο είναι από καλοκαιρινή εκδήλωση στον Δημαράκειο το 2004 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.