Οι φετινές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Θερμαϊκού την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.
   Κατά τον φετινό εορτασμό θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:
α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου από ώρα 8:00 μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 15ης Οκτωβρίου 2017.
β) Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες τις 15ης Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
           
Ειδικότερα στον Δήμο Θερμαϊκού θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:
-                      Ώρα 10:15 – Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Επανομής.
-                      Ώρα 10:30 – Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγορίου Δημόπουλου από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Φορείς και Συλλόγους του Δήμου Θερμαϊκού.
-                      Χαιρετισμός Δημάρχου κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
-                      Ομιλία του κ. Νικόλαου Μέρτζου, Δημοσιογράφου.
-                      Τήρηση ενός λεπτού σιγής.
-                      Εθνικός Ύμνος.

Τελετάρχης: Γιώργος Φεστερίδης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Θερμαϊκού

Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων & Νομικών Προσώπων του Δήμου Θερμαϊκού που επιθυμούν να τιμήσουν την εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα με κατάθεση στεφάνου, παρακαλούμε όπως ενημερώσουν εγκαίρως την υπηρεσία μας έως την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:00, τηλ. επικοινωνίας 2392330003 & 007. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.