Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και την Τοπική Κοινότητα Ν. Κερασιάς, γιορτάζει και πάλι στην Κερασιά, την καθιερωμένη επί πολλά χρόνια, γιορτή του τσίπουρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.30΄ στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Κερασιάς και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τσίπουρο και εδέσματα, όλα δωρεάν.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν και χορευτικά Πολιτιστικών Συλλόγων της Κερασιάς.

Είστε όλοι καλεσμένοι για μια βραδιά χαράς, κεφιού και διασκέδασης.

«Πριν 14 χρόνια θεσμοθετήσαμε αυτή την εκδήλωση, ένα αντάμωμα κεφιού και αγάπης, που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του χειμώνα. Έγινε πλέον θεσμός αναγνώρισης των παραγωγών τσίπουρου, αλλά έγινε και πρότυπο για άλλους Δήμους που μας μιμήθηκαν. Τιμάμε τον τόπο μας, την ομορφιά της ζωής, την ομορφιά της παρέας», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.




* Η φωτο από παλαιότερη γιορτή τσίπουρου στην Κερασιά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.