Νεκρός βρέθηκε χθες στην Περαία της Θεσσαλονίκης υπαξιωματικός του στρατού.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού βρήκαν την σορό του άτυχου 43χρονο υπαξιωματικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες για μεγάλο χρονικό διάστημα ο 43χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι γονείς να ζητήσουν από την Αστυνομία να ελέγξει το σπίτι του.

Η νεκροψία αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Περαίας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ,ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΠΑΟΝΕ ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ (ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ)5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΔΗΜΟΣ)Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.