Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Είναι καιρός η χώρα να αποκτήσει ένα νέο σύνταγμα που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και σ' αυτή την διαδικασία θεωρούμε ότι πρέπει να εμπλακεί και να συμμετέχει η ελληνική κοινωνία για την πιο άμεση,την πιο καθαρή και την πιο ουσιαστική συζήτηση για την ίδια την δημοκρατία. Η λαϊκή συμπαράσταση και συμμετοχή είναι αναγκαία και απαραίτητη εγγύηση για την επιτυχία της αναθεώρησης.

Οι Οργανώσεις Μελών Σύριζα των δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για έναν ευρύ διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση. Ξεκινάμε σήμερα με την φιλοδοξία να αρχίσει ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος.

Στα πλαίσια αυτά θα απευθυνθούμε και θα ζητήσουμε την άποψη των υπολοίπων κομμάτων,των αιρετών αρχόντων των δήμων μας,τις συλλογικότητες, σωματεία, επαγγελματικές ενώσεις, συλλόγους διδασκόντων, συλλόγους γονέων, της εκκλησίας και του κάθε ενεργού πολίτη με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί με ανοιχτό δημόσιο διάλογο με μέλος της επιτροπής συνταγματικής αναθεώρησης.

Σύριζα ΟΜ Θερμαϊκού και Θέρμης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μερικές από τις εύλογες απορίες των περισσοτέρων Ελλήνων:

    Υπάρχουν ακόμα μέλη σύριζα;
    Πότε βγήκαν απ΄την κρυψώνα τους;
    Που ζούνε;
    Κάνουν παρέα με εξωγήϊνους;
    Πρόκειται για τεμπέληδες δημοσίους υπαλλήλους;
    Έχουν αδιόριστη κόρη ή γιόκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.