Μία ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα εικαστική έκθεση με τίτλο «Αιγαίου Έμπνευσις» που φιλοτέχνησε ο εικαστικός δημιουργός Δημήτριος Στεφάνου, θα φιλοξενηθεί από τις 12 έως και τις 26 Νοεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος (Αποστόλου Σαμανίδη 21, Πανόραμα).

Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής εμπνευσμένη κυρίως από τις θαλασσινές αναμνήσεις και τα οράματα του δημιουργού που μεταφέρει στον θεατή τον φλοίσβο των κυμάτων και την αύρα του πελάγους. Οι πίνακες του Δημήτριου Στεφάνου πλαισιώνονται από ιδιαίτερα καλαίσθητες χειροποίητες μινιατούρες καραβιών που έφτιαξε ο ίδιος και είναι κατασκευασμένες από φυσικά υλικά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και η έκθεση θα διαρκέσει έως  την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 10.00π.μ.-13.00μ.μ. & 17.00μ.μ-19.00μ.μ
Σάββατο & Κυριακή 11.00π.μ.-14.00μ.μ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.