Σήμερα μαζεύουμε παιχνίδια στην πλατεία της Θέρμης,
αύριο φάρμακα και τρόφιμα στο Πολιτιστικό Κέντρο

Στο Δήμο Θέρμης, γνωρίζουμε ότι η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, ο εθελοντισμός και η αισιοδοξία μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα από εμάς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές ελπίδας και αλληλεγγύης έχουν, ήδη, ξεκινήσει σε κάθε οικισμό του δήμου, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο. Κάτω από το όμορφα στολισμένο δέντρο, που θα ανάψει στη Θέρμη σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:30 , θα μαζέψουμε παιχνίδια σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Εκεί, θα βρίσκονται για να βοηθήσουν και να ενημερώσουν η ψυχολόγος και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας του δήμου Θέρμης, της κοινωνικής υπηρεσίας που βρίσκεται κοντά στον κάθε πολίτη.

Την επόμενη, το Σάββατο 9/12 στις 20:00 το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης΄Θέρμης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία του Αλέξη Βενιέρη " Η Λωρίδα της Γάζας". Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως μπορείτε να φέρετε φάρμακα και τρόφιμα που δεν χρειάζεστε για την ενίσχυση της βοήθειας που προσφέρουν στους συμπολίτες μας. Σε όλες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης το διάστημα των Χριστουγέννων θα συγκεντρώνονται φάρμακα.

Σήμερα, Παρασκευή 8/12 ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Ν. Ρύσιο και τη Θέρμη.

Στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ν. Ρυσίου τα Τμήματα εικαστικών και η Σχολή Χορού της ΔΕΠΠΑΘ θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δρώμενα. Θα τραγουδήσουν τα παιδιά της μαθητικής χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Θέρμης, ενώ το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου "Η Αρετσού" θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς. Συμμετέχουν ο Α.Σ. "Αναγέννηση" Ν. Ρυσίου και οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ρυσίου και του 2ου Γυμνασίου Θέρμης.

Στη Θέρμη, τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα ανάψουν στις 19:00 στην Πλατεία Παραμάνα παρουσία του Αη Βασίλη και δρώμενα για παιδιά όπως face painting και τα φετινά “ανεμοσκορπίσματα”. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τις παιδικές χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου τα παιδιά της. Συμμεέουν οι Συλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτιού Σχολείου Θέρμης. Φορέστε ζεστά ρούχα, φέρετε ένα παιχνίδι για παιδιά που το έχουν ανάγκη και μην ξεχάστε να δοκιμάστε το ζεστό κακάο που θα προσφέρει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης.

Το Σαββατοκύριακο θα ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Λακκιά. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πλαισιώσει το άναμα των χριστουγεννιάτικών φώτων την Κυριακή 10/12, στις 18:00 στην Πλατεία της Λακκιάς, θα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακιάς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.