Όταν η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά περισσεύει και η διάθεση για βοήθεια σε ένα μικρό κορίτσι γειτονάκι μας κερδίζει όλους χαιρόμαστε και θαυμάζουμε την πρωτοβουλία που πήρε η Εύη Σιαμαντά.
Στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 9 το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια συναυλία της Εύης με την υπέροχη φωνή, στο ΚΑΠΠΑ. Και ταυτόχρονα να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στη μικρή Κλεοπάτρα Καμπακάκη.
Το εισιτήριο είναι 10 € και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη θεραπεία της.
Πρόκειται για μια δυνατή προσφορά της Εύης καθώς και των μουσικών που θα την συνοδεύσουν: του Σπύρου Ρασσιά στο πιάνο, του Νίκου Βαριαμίδη στα κρουστά και του Γιώργου Σμυρνή στο μπάσο.
Ας γεμίσουμε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου όχι μόνο το θέατρο αλλά και το φουγιέ του ΚΑΠΠΑ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.