Προκηρύχθηκε το μεγάλο έργο των επισκευών και συντηρήσεων στα σχολεία του δήμου Θέρμης για το 2018 από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. Στις 15 Δεκεμβρίου προσδιορίζεται η ημέρα δημοπράτησης. Στόχος του έργου, προϋπολογισμού 520.000 ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους, είναι η βελτίωση των εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων μέσα από μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα το τμήμα Κτιριακών Έργων και Υπαίθριων Χώρων με βάση όλα τα αιτήματα των διευθυντών των σχολικών μονάδων και σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Παιδείας. Οι περισσότερες εργασίες θα είναι οικοδομικού χαρακτήρα και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, με στόχο την προστασία της ασφάλειας και υγείας μαθητών και διδασκόντων των σχολείων.

Οι υπηρεσίες του δήμου θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν γρήγορα και να δοθούν σε χρήση το συντομότερο δυνατό, ενώ εξασφαλίζεται η ασφαλής και απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών, του προσωπικού και των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
 Η αντιδημαρχία Τεχνικών υπηρεσιών εκτιμά ότι στο επόμενο διάστημα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.