Συνωστισμός μέσα στη βροχή από την πρώτη ομάδα δικαιούχων ΤΕΒΑ προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται ως βοήθεια στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τα διανεμηθέντα τρόφιμα περιλάμβαναν ζυμαρικά, τοματοπολτό, τυρί, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζάχαρη, κοτόπουλο, πατάτες και λάχανα.

Ως γνωστόν ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), είναι όσοι είχαν υποβάλλει αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης και είχαν εγκριθεί μέχρι τις 31-1-2018.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Αύριο θα γίνει διάθεση τροφίμων στη δεύτερη ομά δικαιούχων, όσων το επίθετό τους αρχίζει από Μ έως Ω.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.