Ένα χρόνιο αίτημα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Νίκη Μεσημερίου», ο οποίος ιδρύθηκε το 1963 και έχει για έδρα του το δημοτικό γήπεδο του οικισμού, αλλά και του συνόλου των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας, εκπληρώθηκε με την τοποθέτηση πτυσσόμενων μεταλλικών κερκίδων με πλαστικά καθίσματα, που είναι σε θέση να υποδεχθούν συνολικό αριθμό 150 ατόμων.

Οι εργασίες, συντονισμένες από την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, ξεκίνησαν μέσα στην προηγούμενη βδομάδα και έχουν ήδη ολοκληρωθεί επιτυγχάνοντας την αναβάθμιση του υπαίθριου δημοτικού γηπέδου, ενώ στο επόμενο προσεχές διάστημα η Αντιδημαρχία αναμένεται να συντάξει μελέτη για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού, ώστε να πληρούνται οι σύγχρονες προδιαγραφές και να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες αθλητών και θεατών.


Ευχαριστημένος δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου, κος Σίμος Αβραμίδης, για τις εργασίες που πραγματοποιηθήκαν στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου του Δήμου Θερμαϊκού, δηλώνοντας πως : «Το γήπεδο του Μεσημερίου συγκαταλέγεται στα ωραιότερα γήπεδα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες, που ξεκίνησαν αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε αυτό να διατηρηθεί και στο μέλλον, αλλά και μια καλή προοπτική για τις υπόλοιπες εργασίες που απαιτούνται. Χάρη στις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου, μέσω του Δημάρχου, κ. Μαυρομάτη και των Αντιδημάρχων Καθημερινότητας, κ. Φεστερίδη και Τεχνικών Υπηρεσιών, κας. Πασχαλίδου, είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα Μεσημερίου, αλλά και οι φίλαθλοί της θα είναι σε θέση να επωφεληθούν μιας ποιοτικότερης ποδοσφαιρικής εμπειρίας».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, αναφέρθηκε στην αξία του αθλητισμού, λέγοντας πως «Τα οφέλη που εισπράττει ο καθένας από την άθληση είναι αδιαμφισβήτητα και επεκτείνονται πέραν του ψυχοσωματικού τομέα και στον κοινωνικό, τον πνευματικό και τον ηθικό τομέα, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια των αρετών του ατόμου, αλλά και στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Θέτοντας ως στόχο να επωφεληθούν όλοι οι δημότες των ευεργετημάτων της ενασχόλησης με τον αθλητισμό, η διοίκησή μας συνεχίζει τα έργα συντήρησης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου Θερμαϊκού, με πιο πρόσφατο το γήπεδο του Μεσημερίου».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. αν εβαζαν και λαμπες που να φωτιζουν τους δρομους ισως το βλεπαμε καλυτερα το εργο, εκτος και αν θελουμε να ειναιτο μονο φωτεινο μερος στο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.