Άνθρωπος, εικασίες, συναγωνισμός, μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών δημιουργιών στη δημοτική πινακοθήκη

Τη φύση, το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου, που συνεχώς μεταβάλλονται πραγματεύεται η έκθεση εικαστικών δημιουργιών του Βενιζέλου Ξανθούλη και του Αριανίτ Σπάχο. Οι δύο καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΠΘ) συνεργάζονται για να αναδείξουν τον τρόπο που ο άνθρωπος χειρίζεται τα ιδανικά του στην αδιάκοπη μεταμόρφωσή του. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 18:30, ενώ θα διαρκέσει από σήμερα έως τις 27 Απριλίου.

“Η φύση , ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου είναι συνεχώς, μεταβαλλόμενα. Συνεπώς, ο άνθρωπος εν γνώσει της αδιάκοπης μεταμόρφωσης του περιβάλλοντος του, χειρίζεται τα ιδανικά του με σεβασμό και ευγένεια. Εδραιώνοντας την αλληλεγγύη και αφαιρώντας τον αγενή ανταγωνισμό, επιτυγχάνεται η Ελευθερία.” δηλώνουν οι καλλιτέχνες.

“Με τόλμη θέτουμε τον τίτλο « Ο Άνθρωπος , Η Εικασία, Ο Συναγωνισμός» αποκτάμε την ελευθερία ως εικαστικοί καλλιτέχνες, να εκφράσουμε μέσω της Ζωγραφικής, της Μυθοπλασίας και της Κινούμενης Εικόνας, την σύγχρονη αισθητική ,ως ίχνος που δημιουργεί η χειρονομία σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Η δημιουργική αντίθεση τα επιθετικά χρώματα και το περιγραφικό ίχνος είναι εδώ και μεταμορφώνονται σε έναν εικαστικό πλουραλισμό.”
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.