Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται το πρόγραμμα Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας στην Κερασιά.
Το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Μηχανιώνα και την Περαία, τώρα πραγματοποιείται και στην Κερασιά, στα πλαίσια της προληπτικής παρέμβασης σε ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας, εντασσόμενο στο πρότζεκτ Πρόληψης Υγείας  του Δήμου Θερμαϊκού με το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας με την ονομασία "Ρώτησε από κοντά".
Το πρόγραμμα εκτελεί η φυσικοθεραπεύτρια του Κ.Υ. Μηχανιώνας κα Πολυξένη Τσοπάνογλου.
Μάλιστα την προσεχή Τρίτη, αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί και σπιρομετρικός έλεγχος από υπεύθυνο γιατρό του Κέντρου Υγείας.
Το πρόγραμμα τον επόμενο μήνα συζητείται να πραγματοποιηθεί στη Μηχανιώνα και απο τον Σεπτέμβρη στο δημ. διαμέρισμα της Επανομής.
Να σημειωθεί πως είναι σημαντικό κομμάτι της φυσικοθεραπείας η αναπνευστική φυσικοθεραπεία και η εμπέδωση και επανάληψη των συγκεκριμένων ασκήσεων βοηθούν σημαντικά στην διατήρηση αποκατάσταση, βελτιώση και προαγωγή  της καλής αναπνευστικής λειτουργίας και κατ' επέκταση στη καλή υγεία του πληθυσμού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.