Από νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 οι εργασίες της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων αύξησης και αναβάθμισης του αστικού πρασίνου, με προτεραιότητα τους προαύλιους χώρους των δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Θέρμης.
Ειδικότερα, οι εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης των προαυλίων των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, ενώ περιελάμβαναν συνολικά χωματουργικές εργασίες και διαμόρφωσης εδάφους, καθώς και αναβάθμιση των αρδευτικών συστημάτων που διαθέτουν, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου, προχωρούν και στο σχηματισμό όμορφων καλλωπιστικών σχημάτων, στην επισπορά γκαζόν και τη φύτευση τέλος νέων φυτών,  ώστε να είναι όλα έτοιμα να υποδεχτούν τα καινούρια πιστοποιημένα παιχνίδια των χώρων ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Ειδικότερα, τα παλιά παιχνίδια, όπως είναι γνωστό αποσύρθηκαν και αφού ολοκληρωθεί η διαμόρφωση των προαύλιων χώρων των παιδικών μας σταθμών, στη θέση τους θα τοποθετηθούν νέα πιστοποιημένα και σύγχρονα παιχνίδια.
Στο πλαίσιο των συνολικών παρεμβάσεων θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα συνεχιστεί η διαμόρφωση όλων των χώρων Πρασίνου, με σπορά γκαζόν και φύτευση δέντρων ενώ στη «μάχη» των εργασιών θα συμμετέχει σταθερά  και το νέο καλαθοφόρο όχημα του Δήμου μας.
gazon 8gazon 7gazon 5



















gazon 2

gazon 3
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιος Γκιζάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου μας, κατάφερε να αλλάξει ριζικά την όψη στους προαύλιους χώρους όλων των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας, ενώ παράλληλα εντατικοποιούνται οι προσπάθειες,  ώστε σύντομα να παραδώσουμε στους δημότες, ένα δείγμα του Δήμου που όλοι θέλουμε. “Με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, θα φροντίσουμε κατά τους θερινούς μήνες να πετύχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα,  με περισσότερο πράσινο  και περισσότερο χρώμα στο Δήμο Θέρμης”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάρης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.