Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σήμερα, στην Επαρχιακή Οδό 27, Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας, στην Περαία, μπροστά από το σούπερ μάρκετ Lidl.
Επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ν. Επιβάτες σταμάτησε απότομα για να στρίψει ώστε να εισέλθει στο χώρο πάρκινγκ του Lidl.


Ο οδηγός μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού που ακολουθούσε το όχημα αιφνιδιάστηκε προφανώς από το σταμάτημα και προσπαθώντας να το αποφύγει παρέσυρε ηλικιωμένο άτομο που είχε βγει στην άκρη του οδοστρώματος.
Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο ο οδηγός του δικύκλου καθώς και ο παρασυρθείς ηλικιωμένος.
Η Τροχαία Θέρμης διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.
Είναι αναμενόμενο να σημειωθούν και άλλα παρόμοια συμβάντα αν οι οδηγοί - πελάτες δεν κατανοήσουν ότι δεν πρέπει να παραβαίνουν τις οδηγίες του ΚΟΚ προκειμένου να εισέλθουν στα σούπερ μάρκετ της περιοχής.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. @ Dimitri Andreou Προφανώς όπως θα έπρεπε να είχες αντιληφθεί το "Πριν λίγο" αναφέρεται στη μέρα που γράφτηκε η ανάρτηση και ήταν όπως καλά πρόσεξες στις 8 Ιουνίου. Κάθε δημοσίευση έχει την ημερομηνία ανάρτησης που βρίσκεται πριν την κεφαλίδα της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.