Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου, η Ημερίδα Φορολογίας και Τουριστικού Marketing, σε διοργάνωση του Δήμου Θερμαϊκού και σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας.

Εξαιρετικοί και ιδιαιτέρως κατατοπιστικοί οι δύο κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, παρείχαν σημαντικές, πρακτικές και εφαρμόσιμες στην καθημερινότητα πληροφορίες, σχετικές με θέματα φορολογίας και τουριστικού marketing.

Ο κ. ΘωμάςΠαραμύθας, Διευθυντής Φορολογικών Υποθέσεων πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα, μέλος του Φορολογικού Τμήματος της μητρικής εταιρείας στη Γερμανία και Δικηγόρος, κατηύθυνε την ομιλία του σε θέματα γενικού φορολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και πιο ειδικού, που αφορούν στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Ο δεύτερος ομιλητής, κ. Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προσέγγισε στην εισήγησή του το σύγχρονο Marketing και τη συμβολή του στη διαχείριση, την προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος.

Η άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική Ημερίδα, η είσοδος στην οποία ήταν ελεύθερη, ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών στους δύο ομιλητές και στον κ. Στέργιο Λεβέντη, Κοσμήτορα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Την εκδήλωση στήριξε η Αντιδημαρχία Παιδείας, με την Αντιδήμαρχο κα.Χατζηχριστοφή, ενώ καθοριστικό ρόλο στην υλοποίησή της διαδραμάτισαν η κα.Κάλφα, Πρόεδρος Δημ. Κοινότητας Περαίας και ο κ. Σιάμπαλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι, κ. Μπίρος (Καθαριότητας ΔΕ Θερμαϊκού), κα. Πασχαλίδου (Τεχνικών Υπηρεσιών) και κ. Φεστερίδης (Καθημερινότητας), ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Τζιούμης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, κ. Σαμακοβλής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, κ. Ρομπέσης. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Μηχανιώνας και Θερμαϊκού και του Επισιτιστικού Σωματείου Θερμαϊκού.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.