Στον "δημοσιογράφο", εκδότη, πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Λαζαρίδη
  • που κατά καιρούς λειτουργεί ως εκπρόσωπος διοικήσεων (στις οποίες συμμετέχει) και σε άλλους καιρούς μετατρέπεται σε οργίλο επικριτή (ακόμη και διοικήσεων στις οποίες συμμετείχε, αφού αποχωρήσει)
  • που αυτοαναγορεύεται σε κριτή των πάντων, εκτός όσων ενδεχόμενα προσφέρουν διαφημιστικές καταχωρήσεις στο έντυπό του
  • που προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά ή αυτοδιοικητικά συμφέροντα του ιδίου ή των κατά καιρούς (με εναλλαγές βεβαίως, βεβαίως) "φίλων" του δεν διστάζει να θίγει γνωστά ή και άγνωστα στον ίδιο πρόσωπα
δεν "άρεσε" μια πρόσφατη ανάρτησή μου που ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και αναφερόταν σε γνωστοποίηση εγγράφου των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, που καλούσε την διοίκηση να καταθέσει στοιχεία για μια υπογραφή σύμβασης, παρά την ακύρωση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που αποσκοπούσε στην βελτίωση της καθαριότητας στον Δήμο Θερμαϊκού. Η ανάρτησή μου εδώ: Στοιχεία ζητούνται από την Διοίκηση Θερμαϊκού για σύμβαση καθαριότητας
Υποθέτω πως θα επιθυμούσε ένα λάβρο κείμενο εναντίον της διοίκησης Μαυρομάτη και υπέρ της νομιμότητας. Μιας νομιμότητας όμως που δεν τήρησε ο ίδιος ευλαβικά στο διάστημα που είχε την "ανάπτυξη" του Δήμου στα χέρια του, ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης. Μιας νομιμότητας που την επικαλούνται πολλές φορές αυτοί που την χρησιμοποιούν ως "λάστιχο". 
Και υπακούοντας σε κελεύσματα προφανώς της "συνείδησής" του και εξυπηρέτησης των συμφερόντων που εξυπηρετεί με χαρακτήρισε (χωρίς να με κατονομάζει .... ένα άλλο δείγμα ανανδρίας του "δημοσιογράφου"; ) "εκπρόσωπο" της διοίκησης.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι δικό μου, ως απάντηση. Απλά αντιγράφω :
  • κρίση παλιού του συναδέλφου (συνυπηρέτησαν στην ίδια διοίκηση) που δανειζόμενος τη ρήση του Αναγνωστάκη "Άνθρωποι με καταλερωμένη την φωλιά τους πασχίζουν να βρουν λεκέδες στην δική σου", τον χαρακτηρίζει και αποτυπώνει έτσι την εκτίμηση που του αποδίδει.
  • το δικό του σκίτσο, που είναι από το έντυπό του λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση Αλεξανδρή και  δείχνει την συνέπεια στις οβιδιακές μεταμορφώσεις λόγων και πράξεων του ανδρός. Σ' αυτό απεικονίζεται ο πρώην δήμαρχος γιάννης Αλεξανδρής να ζητά την επανεκλογή του προκειμένου να συνεχίσει το έργο της καταστροφής των πάντων, όπως δείχνει το σκίτσο. Να θυμίσουμε σε όσους ξεχνούν πως από σφοδρός επικριτής, με πρωτοσέλιδα που στηλίτευαν την ανικανότητα της διοίκησης Αλεξανδρή, μεταλλάχτηκε σε συνοδοιπόρο και Αντιδήμαρχο και ακολούθως μετά την αποχώρησή του σε νέο πολέμιο του τότε Δημάρχου.
Και μια τελευταία επισήμανση.
ΟΛΟΙ δεν έχουμε ΤΙΜΗ, γιατί κάποιοι από τη φύση τους είναι ΑΤΙΜΟΙ, με ότι σημαίνει κυριολεκτικά η συγκεκριμένη λέξη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Να αγιάσει το στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λαζαρίδης. "Παράξενος αντιδήμαρχος" ή "Παράξενος ταξιδιώτης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά "Παράξενος εκδότης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφει το άρθρο, ποτέ δεν θα μπορούσε ο λαζαρίδης να γίνει κάποτε...Δεσπότης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστο, είναι δύσκολο όταν τελικά αποφασίζεις να "διαλέξεις" πλευρά! Φαντάζομαι πλέον το γνωρίζεις καλύτερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάδε έφη Καλαμίδας. Ο άνθρωπος που αλλάζει πλευρά σαν τα πουκάμισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβάμαι πως ως πολύ ευαίσθητη ψυχή που είναι ο λαζαρίδης, θα πάρει κατάκαρδα το άρθρο αυτό και θα του δημιουργηθεί ίσως ψυχολογικό πρόβλημα.
    Θα του γίνει ίσως με τον καιρό τέτοιος νταλγκάς, που αντί για εκδότης, ταξιδιώτης, δεσπότης κλπ. στο τέλος για να ξεχάσει το πρόβλημά του, θα το ρίξει στο πιοτό και ίσως γίνει ...πότης!
    Και θα είσαι ΕΣΥ υπεύθυνος ακτιβιστή γι΄αυτό....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος 1:37, είναι μεγάλο πλεονέκτημα να αλλάζεις πουκάμισα. Ξέρεις εσύ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τα πουκάμισα που αλλάζει ο Καλαμίδας, είναι μάρκας. Εχει τουλάχιστον γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την μόνη δυσκολία που έχει ο Καλαμίδας όταν διαλέγει πουκάμισα, είναι να βρει στο νούμερο του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.