dhmarxeio ktirioΣυγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, είδη υγιεινής και συγκεκριμένα φάρμακα για τους πυροπαθείς της Αττικής διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης.
Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως πάνες και μωρομάντηλα και φαρμάκων (γάζες, βαζελινούχες κρέμες, κορτιζονούχες κρέμες και αντηλιακά) θα πραγματοποιηθεί στη Θέρμη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης από τις 8 πμ έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις εννέα το βράδυ και στο Κέντρο υγείας Θέρμης από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, από σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.
Επίσης, σε μία προσπάθεια διευκόλυνσης των συνδημοτών μας που θέλουν να προσφέρουν στους πυροπαθείς συμπολίτες μας, τα συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό θα δέχονται και όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες κατά τις πρωινές ώρες από σήμερα Τετάρτη έως και μεθαύριο Παρασκευή από τις οκτώ το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος απευθύνει έκκληση στους συνδημότες μας να συμμετέχουν στην έκτακτη τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Θέρμης που θα πραγματοποιείται από σήμερα Τετάρτη έως και μεθαύριο Παρασκευή και συγκεκριμένα στο Τμήμα αιμοδοσίας του Αγίου Παύλου από σήμερα Τετάρτη από τις 8.30 έως τη 13.00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 4.30 έως τις 7.30 το βράδυ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.