Ο Δήμος Θερμαϊκού υποδέχεται τα «Μηχανιώτικα 2018» – ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου – στο χώρο του λιμανιού της Ν. Μηχανιώνας, αύριο Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 21.00, με ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι από το μεγάλο τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, πλαισιωμένο από την ταλαντούχα Ελεάνα Παπαϊωάννου και μια εξαιρετική ορχήστρα. Όλοι μαζί αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο, πραγματοποιώντας ένα μουσικό σεργιάνι σε πασίγνωστα και πολυτραγουδισμένα κομμάτια, που έχουμε αγαπήσει.

Μεθαύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και πάλι στις 21.00, οι EMIGRE μας παρασύρουν στους ρυθμούς της pop, rock & dance  ελληνικής και ξένης μουσικής, με να παρασύρει τους παρευρισκόμενους. Το συγκρότημα, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα της Pop & Rock σκηνής, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη 18χρονη καλλιτεχνική του πορεία με πολλές συνεργασίες με μεγάλους και γνωστούς καλλιτέχνες.

Τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος θα ανοίξει μια μεγάλη γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Θερμαϊκού, του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) Χάρισε Ζωή, που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00, με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την προσέλκυση δοτών.

Η εκδήλωση «Ο Αθλητισμός Χαρίζει Ζωή και γίνεται Εθελοντής Δότης μυελού των   Οστών στο Δήμο Θερμαϊκού» συγκεντρώνει τους αθλητές των αθλητικών φορέων του Δήμου, οι οποίοι με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Εντάσσοντας πρώτοι τους εαυτούς τους στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, μεταδίδουν το μήνυμα και την αξία του εθελοντισμού και λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση, δίνοντας ελπίδα σε μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.


Ο Δήμος Θερμαϊκού καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την προσφορά.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο μαργαρίτης θα τραγουδήσει μήπως και το αριστούργημα του (αγνώστου βεβαίως σε τούτον) πενταγράμμου: " Δεν σε νοιάζ-ε, δεν με νοιάζ-ε" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.