Με ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού, εφιστάται η προσοχή των κατοίκων για τον ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαγιών.


Έχοντας υπ’ όψιν έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες, σε πολλές περιοχές τις χώρας, υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φροντίσουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ιδιαίτερη προσοχή να δώσουν οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της περιοχής προς αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς.

Σε περίπτωση ανάγκης να ενημερώνουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και το Δήμο Θερμαϊκού.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες Προστασίας από Δασικές Πυρκαγιές μπορείτε να ενημερώνεστε στο: www.civilprotection.gr

Σχετικές αναρτήσεις:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.