Με δελτίο τύπου, που αναρτήθηκε σήμερα  στην ομάδα ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ματαιώνεται η τελετή για την ονοματοδοσία της πλατείας ΗΡΩΩΝ (όπως τουλάχιστον λεγόταν) που βρίσκεται μπροστά από το Ι.Ν. Παναγία Φανερωμένης στη Ν. Μηχανιώνα.
Η ματαίωση εκτιμούμε πως προήλθε από την πίεση που ασκήθηκε από μερίδα της τοπικής κοινωνίας της Μηχανιώνας, δεδομένου πως υπήρξε αντίδραση στην απόφαση του ΔΣ για την ονομασία της ως "Πλατεία Μακαριστού Μητροπολίτου Προκοπίου"
Για την ακύρωση προφανώς θα απαιτηθεί νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το δελτίο τύπου:

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΘΕΜΑ: ‘’Ακυρώνεται η τελετή ονοματοδοσίας της πλατείας έναντι του Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης’’ 

Ανακοινώνεται ότι η τελετή της ονοματοδοσίας της πλατείας έναντι του Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης, που ήταν προγραμματισμένη γιε τις 23 Αυγούστου 2018, δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Περαία, 20 Αυγούστου 2018
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.