Κηρύχθηκε επίσημα και πλέον από σήμερα η έναρξη υλοποίησης του έργου της αντικατάστασης του υφιστάμενου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Θερμαϊκού με νέους σύγχρονους λαμπτήρες τύπου LED.

Στις 12.00 μ.μ. παρευρέθηκαν στο κτίριο του Δημαρχείου Θερμαϊκού στην Περαία, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος και Νομικός Εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «Dasteri Α.Ε.» και στελέχη της Διοίκησης Θερμαϊκού, για να παραστούν στην επίσημη επικύρωση της έναρξης του εμβληματικού αυτού έργου.

Ακολούθησε η Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο, κατά την οποία εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας απηύθυναν ερωτήσεις για το πρωτοποριακό έργο και όχι μόνο.

Η σημερινή επισημοποίηση ήρθε να επισφραγίσει την εκπλήρωση μιας προεκλογικής δέσμευσης της Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού και την υλοποίηση ενός οράματος για εκσυγχρονισμό του απαρχαιωμένου ηλεκτροφωτιστικού δικτύου, με τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής αναβάθμισης να προβλέπονται τεράστια, την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας να υπολογίζεται ότι θα φτάνει το 60% και τα οικονομικά συνακόλουθα οφέλη να αναμένονται σημαντικά. Επιπροσθέτως, εξυπηρετείται η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του Δήμου και άρα επωφελείται σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον.

Οι εργασίες τοποθέτησης των 4.500 ολοκαίνουργιων φωτιστικών σωμάτων LED και των 10.000 λαμπτήρων στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου ξεκινάει άμεσα, ενώ η ολοκλήρωση του έργου υπολογίζεται μέχρι το τέλος του 2018.


Πλήρως ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε : «Οι δεσμεύσεις μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης στο ακέραιο η μία μετά την άλλη.Για το συγκεκριμένο έργο επιδείξαμε εξαρχής μεγάλη βούληση και καταβάλαμε ανεξάντλητη προσπάθεια, παρά τα όποια εμπόδια, κι αυτό επειδή ακριβώς πιστέψαμε βαθιά στον αναζωογονητικό του χαρακτήρα. Ένα χαρακτήρα που θα επιφέρει σημαντική αναβάθμιση στο Δήμο μας, αλλάζοντας και εκσυγχρονίζοντας την εικόνα του, με όλους τους πολίτες, δημότες και επισκέπτες, να το απολαμβάνουν και να το χαίρονται».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.