Δεν ξέρουμε πόσο αληθινή είναι η ανησυχητική είδηση που δημοσιεύει από την Καλαμαριά, ιστοσελίδα. Κατά καιρούς έχουν γραφεί πολλά ανάλογα περιστατικά, που ίσως τα περισσότερα έμειναν στο φάσμα του μύθου και του τρόμου.

Φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά  ο δράκος στο παραμύθι  υπάρχει και καρδιοχτύπησε ένα ζευγάρι που έπινε αμέριμνα τον καφέ του στο πολυσύχναστο πάρκο Πασσαλίδη, επιτρέποντας στον 9χρονο γιο τους να παίζει λίγο παραπέρα.

Οι γονείς έκαναν τηλεφωνική καταγγελία για απόπειρα αρπαγής του ανήλικου γιού τους .

Το περιστατικό ανέφερε στους γονείς του το αγόρι, σύμφωνα με την κατάθεση του οποίου, άγνωστος άνδρας επιχείρησε να το αρπάξει με τη βία και να το απομακρύνει από το πάρκο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το παιδί στους γονείς τους αλλά και στους αστυνομικούς κατάφερε να ξεφύγει επειδή άρχιζε να φωνάζει και αντιστάθηκε χτυπώντας το δράστη.

Στην περιοχή αμέσως έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά της Άμεσης Δράσης και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα που περιέγραψε το 9χρονο αγόρι ενώ πήραν καταθέσεις και από τους γονείς του παιδιού που ειδοποίησαν τις διωκτικές αρχές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.