Ο Guilherme Mantovani, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Riedel, έρχεται στο Κτήμα Γεροβασιλείου για το πρώτο θεματικό ΚρασΤεστ της χρονιάς.

Τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 19:00, δοκιμάζουμε, και φέτος, κρασιά σε διαφορετικά ποτήρια και ανακαλύπτουμε γιατί τελικά το ποτήρι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη γευστική δοκιμή, αλλά και στην απόλαυση του κρασιού.



Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει την αντίληψη μας για το κρασί; Μπορεί το σχήμα του ποτηριού να επιδράσει στην απόλαυση του φαγητού; Σας περιμένουμε με την Riedel για μια άκρως ενημερωτική και ενδιαφέρουσα οινική εμπειρία, όπου θα ερευνήσουμε πώς το ποτήρι μπορεί να την αλλάξει. 

Κόστος συμμετοχής 45€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (με προπληρωμή & απόδειξη την ημέρα της εκδήλωσης). Οι συμμετέχοντες μετά το τέλος της γευστικής δοκιμής θα πάρουν μαζί τους το σετ των ποτηριών της Riedel.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο education@gerovassiliou.gr (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, email, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες
Κτήμα Γεροβασιλείου
Τ: 2392044567

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.