Έγινε η εγκατάσταση POS στα ταμεία του Δήμου Θερμαϊκού και μπορούν πλέον οι δημότες να χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους προς τον Δήμο τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Η εγκατάσταση τερματικών υποδοχής καρτών (POS) στη Διεύθυνση της Οικονομικής Υπηρεσίας  του Δήμου  πραγματοποιήθηκε μετά από  ενέργειες της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κας. Κατερίνας Χατζηχριστοφή.

Η έναρξη των ηλεκτρονικών πληρωμών στο Δήμο Θερμαϊκού ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες.

Στόχος, η είσπραξη οφειλών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (POS) για τη διευκόλυνση των δημοτών και ο περιορισμός έως και η κατάργηση της χρήσης και διακίνησης μετρητών για την καταβολή στα ταμεία του Δήμου παράβολων για άδειες καταστημάτων, τελών νεκροταφείων, διαφημίσεων, τελών επί ακαθαρίστων εσόδων, ΤΑΠ, εισφορών κλπ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.