Σε ανακοίνωση που έκανε πριν λίγο, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Τσαμασλής ευχαρίστησε και συνεχάρη το Νίκο Παράσχου για την ως τώρα συνεργασία τους, εξαγγέλλοντας στην ουσία την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι σήμερα μέλους της παράταξής του αλλά και του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η έκπληξη που δημιούργησε η τοποθέτηση του αυτή ανάγκασε τον Νίκο Παράσχου, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία στις επόμενες εκλογές, να αναγκαστεί να ανακοινώσει πως στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα καταθέσει την δήλωση ανεξαρτητοποίησής του.

Τα παραπάνω σχολίασε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, τονίζοντας πως είναι πρωτόγνωρη η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης συμβούλου κάποιας παράταξης από τον επικεφαλής της παράταξης. Η συνήθης διαδικασία θα ήταν  η αποπομπή ενδεχόμενα κάποιου συμβούλου με συγκεκριμένο τρόπο (σύγκλισης δημοτικής ομάδας και καθορισμένης πλειοψηφίας για την διαγραφή). Αντ' αυτού θεώρησε πως υπήρξε μια ευγενική πολιτική φιλοφρόνησης που στοχεύει στις προσεχείς "συνεργασίες" που επιτάσσει ο "Κλεισθένης".

Ουδόλως δέχτηκε πως αποβλέπει η τακτική του σε διαγραφή, ο επικεφαλής του Θερμαγικού, ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε πως με την πρωτοβουλία του "Χτίζει γέφυρες για την επόμενη μέρα του Κλεισθένη" και δημιουργεί συνθήκες συνεργασίας για την επόμενη περίοδο. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως επιδίωξή του ήταν να προκληθεί διάλογος.
Αναμένεται η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Νίκου Παράσχου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.