Την αντίθεσή του εκφράζει ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού Αντώνης Ζαβέρκος, σε δημοσίευμα που τον φέρνει να διαπραγματεύεται με όλους σχεδόν τους συνδυασμούς πλην αυτού του Γιάννη Μαυρομάτη με τον οποίο ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2014.
Το δημοσίευμα τον θέλει να έχει ταυτόσημες απόψεις με τον πρόσφατα ανεξαρτοποιηθέντα δημοτικό σύμβουλο από την Επανομή Θοδωρή Τζέκο, εκτιμά πως δεν θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Μαυρομάτη, πληροφορεί πως έχει επαφές με άλλους τρεις υποψηφίους δημάρχους (Τσαμασλή, Παράσχου και Κούτουκα) και αποκαλύπτει πως δεν αποκλείεται να κατεβεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος.
Προφανώς ενοχλημένο το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Ζαβέρκος και απολαμβάνων την έξωθεν καλή μαρτυρία από φίλους και μη,   με μήνυμα που κοινοποίησε στον "ακτιβιστή" αναφέρει τα εξής:

"Σενάρια φαντασίας είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Μπορεί να διατηρώ καλές σχέσεις με πολλούς στον Θερμαϊκό, συμπεριλαμβανομένων και υποψηφίων δημάρχων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως διαπραγματεύομαι με κάποιον από τους αναφερομένους. Συνεχίζω από τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού και δηλώνω για άλλη μια φορά πως παραμένω συνεργάτης του Δημάρχου."


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μην πιστεύετε στα δημοσιεύματα και στις διαψεύσεις. Απλώς παρατηρείτε τα παπούτσια του ζαβέρκου. Όταν τον δείτε δίπλα σε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο να φοράει τα αγαπημένα του άσπρα SPORTEX, θα σημαίνει πως έκανε την επιλογή του για συνεργασία μαζί του. Κωδικοποιημένο μήνυμα για τους γνωρίζοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.