Με στόχο την τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας, μία ξεχωριστή, Χριστουγεννιάτικη Λευκή Νύχτα διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης, τη ΔΕΠΠΑΘ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στη Θέρμη 2018”.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει κύριο σκοπό, οι έμποροι να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε . Ακόμη , αποβλέπουν στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της αγοράς του τόπου μας. Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια, αλλά και για τους φίλους επισκέπτες της πόλης μας να προμηθευτούν τα αναγκαία και ό,τι χρειάζεται ο καθένας σε εξαιρετικές τιμές.
Αναλυτικά, οι μεγάλες προσφορές των καταστημάτων της Θέρμης θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, λίγο μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Παραμάνα από το Δήμαρχο Θέρμης και θα διαρκέσουν έως τις 24:00. Παράλληλα, έξω από τα εμπορικά καταστήματα θα προσφέρονται χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και κρασί.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που θα απολαύσουν την ορχήστρα πνευστών του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης Κού Κλούξ Σάξ και τη μπάντα των LEMONADE ON STAGE. 
Γύρω από το δέντρο θα τραγουδήσουν τα παιδιά της χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης. Για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους μας φίλους θα υπάρχουν Μασκότ ξωτικά, face painting, τάρανδοι, Άγιος Βασίλης και πολλά μπαλόνια, ενώ στην πλατεία θα λειτουργεί για την περίοδο των εορτών Λούνα Παρκ με Καρουζέλ.
Μαζί μας θα είναι και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης που θα συγκεντρώνει παιχνίδια ( καινούρια η μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση), η οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να προσφέρει χαρά στα παιδιά των 385 οικογενειών της Δομής του.
Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα μεταφέρουν στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους το Κρουστόφωνο, οι Paranaue (τυμπανιστές) καθώς και οι πολιτιστικοί παραδοσιακοί σύλλογοι : Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο Μέγας Αλέξανδρος” και Σερραίων Κατοίκων Θέρμης.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.